top of page
Search

Baltic PM days 2017



2.-3. novembril toimub juba viiendat korda Balti projektijuhtimise assotsiatsioonide ühiselt korraldatud projektijuhtimise konverents Baltic PM Days. Seekord Vilnjuses – loe pikemalt: http://pmdays.eu/about.

Konverentsi programm ja esinejate nimekiri on veel täienemisel ja siinkohal on kõigil võimalik ka oma soovitus anda või ise kandideerida. Ja seda nii ettevõtluse kui akadeemilise ettekande vormis.

Teeme oma kohtumise ise just selliseks, kus tahaks osaleda! Kõiki endiselt köitev teema, kuidas projektijuhtimine ja agiilne maailm omavahel parimal viisil ühitada, võib saada juba sellel kohtumisel uusi vaatenurki! Sellest on kirjutanud ka Joop Schefferlie (Vice President Certification of IPMA International) – http://blog.ipma.world/ipma-agile-leadership.


Kui sul on meelel mõni hea esineja sellel või mõnel muul huvitaval teemal, siis anna kindlasti teada – info@epma.ee.


Baltic PM Days raames toimub ka sertifitseerimise ühine töögrupp. Kuigi meil Eestis ei ole veel oma IPMA assessoreid, siis oleme töögrupis ikka kaasas olnud. Pealegi on meil toimiv kutsesüsteem, mis baseerub IPMA-l ning mille uuendamisega just ametis oleme. Seega, igati vajalik oleks seal ka sellel aastal osaleda. Anna oma huvist teada ikka – info@epma.ee.

2 views0 comments
bottom of page