top of page
Search

Ettevõtlus ja projektijuhtimine -Pärnu kolledž kutsub töö kõrvalt õppima!

Ettevõtlus ja projektijuhtimine – õpi töö kõrvalt!


Pärnu kolledžis ettevõtluse ja projektijuhtimise sessioonõpe annab võimlause õppida ka töö kõrvalt. Õpe toimub üks kord kuus kolmapäevas pühapäevani. Kuid miks valida ettevõtluse ja projektijuhtimise õppekava?


Ainus omataoline kõrghariduse omandamise võimalus kogu maailmas

Tegemist on ainsa kõrgharidustaseme projektijuhtimise õppekava Eestis. Peale projektijuhtimise teadmiste ja oskuste omandad oma ettevõtte rajamise pädevuse, tänu millele on see ainus omataoline kõrghariduse omandamise võimalus kogu maailmas.


Võimalus õppida töö kõrvalt!

Õppesessioonideks kogunevad üliõpilased Pärnusse kord kuus kaheks kuni neljaks päevaks (kolmapäevast pühapäevani) ning ülejäänud ajal õpivad iseseisvalt. Osa õpet toimub Moodle’i keskkonnas e-õppena (sh Zoomis ja Panoptos).


Saad hea ettevalmistuse töötamiseks juhtival kohal ettevõtetes või loomaks oma ettevõtte

Meie lõpetajad asuvad sageli tööle spetsialistina, aga ka finants-, personali-, turundus-, müügi-, arendus-, teenindus- või muu valdkonna juhina ettevõtetes ning loomulikult projektijuhtidena. Osa neist on rajanud oma ettevõtte. Kuigi enamik meie vilistlasi töötab erasektoris, on nad leidnud järjest sagedamini tööd ka avalikus ja vabasektoris, kus samuti vajatakse nende projektijuhtimise teadmisi ja oskusi. Õppekava üks läbinutest on Kaja Kallase valitsuse sotsiaalminister Tanel Kiik, kes lõpetas cum laude.


Välisõpingud

Valikaineid saad läbida ka kas väliskõrgkoolis õppides või välismaal praktika sooritades (vt täpsemalt). Meie üliõpilased on selleks kasutanud Erasmuse programmi tuge, aga käinud välismaal (eelkõige Ameerika Ühendriikides) õppimas ka muude programmide vahendusel. Vabaained saad sooritada täiesti enda soovi järgi Pärnu kolledžis või mõnes teises kõrgkoolis.


Avalduste vastuvõtt kuni 29.06.2022 www.sais.ee.



126 views0 comments
bottom of page